Navigation Menu+

Present Your Startup / Haarlemvalley Update

Haarlem 25 augustus 2016 – Per 1 oktober 2016 verlaat Melissa Oosterbroek de organisatie van Present Your Startup (in Haarlem e.o. bekend als Haarlemvalley) en treedt Maksym Kapshtyk aan als CTO.

Melissa Oosterbroek speelde een belangrijke rol in de realisatie van het speelveld voor startups in de regio Haarlem en omstreken. Inmiddels is zij vijf jaar ondernemer en heeft –met haar achtergrond in ondernemerschap en innovatie– al meerdere projecten succesvol opgestart. Het afgelopen jaar zorgde ze (samen met Valerie Vallenduuk) ervoor dat de organisatie Present Your Startup de kwaliteitsslag maakte waar het nu veel profijt van heeft.

Present your Startup wenst Oosterbroek succes met al haar volgende projecten. De taken van Oosterbroek –die reeds betrokken is uit de organisatie– worden overgenomen door Valerie Vallenduuk. Zij wordt daarbij ondersteund door Michiel Geerdink.

Bredere inzet voor Haarlemse Starters

Melissa Oosterbroek wil zich nu breder inzetten voor startende ondernemers in de gemeente Haarlem. Zij richt zich nu fulltime op haar functie als voorzitter van de vereniging Young MKB Haarlem en als consultant bij Social®Motion.

Young MKB Haarlem is een vereniging voor en door ondernemers. Het helpt ondernemers bij het vinden van een geschikte ondernemersvereniging die aansluit bij hun business. ‘YMKB’ fungeert als startpunt voor deze jonge ondernemers, met als doel hun netwerk in een recordtempo te vergroten. Daarbij maken zij kennis met de verschillende ondernemersverenigingen die Haarlem te bieden heeft. En Social®Motion is een organisatie die zich richt op financieel advies voor startende ondernemers, startups en investeerders in het sociale domein.

Present Your Startup gaat door

Het is de ambitie van Present Your Startup om het jaarprogramma in 2017 uit te breiden naar 9 regio’s. Present Your Startup wil de beste startups uit de metropool regio Amsterdam makkelijker toegang geven tot kapitaal.

Verder werkt de organisatie aan de opzet van een fonds en een uniek platform waarbij ook crowdfunding een mogelijkheid wordt als investering in startups. Deze startups moeten eerst door investeerders en experts in voorrondes verkozen worden tot de beste van hun regio. Maksym Kapshtyk is in zijn nieuwe rol als CTO verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit unieke platform. Hij is tevens co-founder van Haarlem.Tech, een tech hub gevestigd bij EvoSwitch.

Op vrijdag 7 oktober vindt de laatste voorronde van Present Your Startup plaats bij de Rabobank in Haarlem. Startups kunnen zich voor 7 september a.s. nog aanmelden voor de regio Haarlem.

Share This