Navigation Menu+

Social Motion nieuwe huisstijl

Sociale media, dat is de branche waar Social Motion in begon. Mensen en het bedrijfsleven hadden wel door dat het nieuw was en dat ze daar op konden inspelen, ze wisten alleen nog niet wat het was.

Social Motion en sociale media

De resultaten van sociale media zijn niet alleen afhankelijk van een goede marketing professional. Ook uw bedrijf moét socialer worden. De nieuwe economie is sterk afhankelijk zowel online als offline netwerken die tot stand komen door een kwalitatieve uitstraling online en de gedachte en de vernieuwing die u in onze maatschappij wilt implementeren.

Goed verhaal en dingen doen

Uw missie hoeft nu nog niet realistisch te zijn. Het is doel waar u gedachtes en mogelijkheden bij uw bedrijf creëert en structureert. U stuurt uw organisatie door de acties die u doet richting de missie te delen. Niet alleen uw hoofdcommunicatie deelt deze acties. Uw werknemers delen deze acties, tijdens een verjaardag of op het persoonlijke Linkedin profiel. Samen met de stakeholders van uw organisatie bepaald u de mogelijkheden die op dat moment relevant zijn. Door uw acties en mogelijkheden te delen bepaald u zelf de snelheid van uw groei. Hoe meer u deelt, hoe meer mogelijkheden zich bij uw organisatie voordoen.

Ervaring Social Motion

Door ervaring op te doen bij de interne processen en veranderingen in het bedrijf heeft Social Motion deze groei geïmplementeerd bij verschillende bedrijven. Bekijk hier de portfolio.

Share This