Navigation Menu+

Waarom Social Motion?

De opkomst van sociale media zorgt voor een structurele verandering in uw bedrijf. Ruim 6 jaar geleden startte de ontwikkeling van deze platformen als acquisitie kanaal. Melissa Oosterbroek MSc richte Social Motion op naar aanleiding van haar onderzoek over sociale media bij MKB Bedrijven (UvA).

Sociale media in de praktijk

De kracht van sociale media en de mogelijkheden die het bied komt in de praktijk veel meer voor uit een samenwerking van alle stakeholders om een visie of een missie groot te maken. Dit kan alleen op een effectieve manier als iedereen mee doet en alle communicatie hierop aansluit. Het Twitterbedrijf in 2010 is hierdoor uitgegroeid tot een interim management advies & implementatiekantoor.

Wat wij voor u kunnen betekenen

U heeft een vernieuwend project van drie tot zes maanden en zoekt een mede-ondernemer die samen met u het project naar het volgende niveau zet. De mensen die verbonden zijn aan het Social Motion netwerk zorgen voor groei en beweging. Op de website vindt u de publicaties van Social Motion. U vindt ook een greep uit onze opdrachtgevers.